Buloo

Buloo

Als eigenaar en chef van restaurant en traiteurswinkel Tête Pressée in Brugge wilde Pieter Lonneville zijn aperitieven op de menukaart naar een hoger plan te trekken. Waar de meeste restaurants kiezen voor het veilige pad van een nieuwe topklasse champagne, koos Pieter Lonneville de weg van alcoholvrij en hoe. Na de lancering van Buloo in zijn eigen Tête Pressée neemt de populariteit van Buloo jaar op jaar toe. Naast België lonkt nu ook het buitenland. Inmiddels is er een brouwinstallatie in een apart pand ondergebracht en ligt de weg ook open voor het ontwikkelen van nieuwe smaken.


Buloo (33cl)
4,50€ Excl. BTW: 4,25€

Buloo is een ‘Unguilty sparkling pleasure’. Elegant parelend alcoholvrij aperitief, met de allures v..

Bestellen
Buloo (75cl)
12,50€ Excl. BTW: 11,79€

Buloo is een ‘Unguilty sparkling pleasure’. Elegant parelend alcoholvrij aperitief, met de allures v..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2