Over ons

Annabel en Jeroen, beiden gedreven door een diepe passie voor wijn, hebben onlangs de sprong gewaagd en hebben de bekende Aalterse wijnwinkel Quinta Das Vinhas overgenomen. Hun liefde voor wijn begon als een gedeelde interesse tijdens hun vele culinaire avonturen en ontmoetingen met vrienden. Wat begon als een gezamenlijke hobby groeide al snel uit tot een gedeelde droom: het runnen van hun eigen wijnwinkel, waar ze hun passie kunnen delen met anderen.

Na maanden van voorbereiding en intensieve studie, besloten Annabel en Jeroen de kans te grijpen om een bestaande wijnwinkel over te nemen. Met een combinatie van vastberadenheid, kennis en een onwankelbare passie, zetten ze hun visie om in werkelijkheid.

Voor Annabel en Jeroen is Quinta Das Vinhas meer dan alleen een bedrijf, het is een plek waar ze hun klanten willen inspireren, informeren en verrassen. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van Spaanse en Portugese wijnen en delicatessen, streven ze ernaar om elke bezoeker een unieke en gedenkwaardige ervaring te bieden.
Voor hen gaat het niet alleen om het verkopen van wijn, maar ook om het delen van verhalen, het creëren van herinneringen en het opbouwen van relaties. Ze streven ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar wijnliefhebbers van alle niveaus zich thuis voelen en hun passie kunnen delen.

Als je op zoek bent naar een bijzondere fles wijn voor een speciale gelegenheid, of gewoon wilt genieten van een goed glas met vrienden, ben je bij Annabel en Jeroen aan het juiste adres.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op social media.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.